Monday, May 23

23Tahun Sudah!!

Warrrgghhhhhhh!!! Aku dah masuk 23 tahun la…maknanya sudah 23tahun aku hidup,sudah 4tahun aku tinggalkan alam persekolahan,tinggalkan kawan-kawan lain…uragghhhhhh…aku dah besar dan semakin membesar lagi…huhuk.

23tahun??? Ya percayalah yang aku sudah 23 tahun dah pun..aku rancang masa zaman sekolah dulu,20tahun aku dah boleh carik rezeki sendiri-ok! 23tahun sudah ada kerjaya yang stabil-ko! Alamak…dan 25tahun….ntahlah aku pun tak berani nak merancang nie..uhuk!

Alamak makin lama makin dewasa la pulak kan..tapi kepala otak aku nie sikit pun tak ada percambahan,yang aku nampak badan tue memang la! Uwarggghhhhh..apa aku nak buat nie,umur makin lama nak meningkat..sambung belajar pun tak dapat-dapat nie..aighhh…malas la nak sambung lagik. Kawan-kawan banyak yang dah graduet..bagus lah kan! Dan untuk si bakal guru kita,semoga menjadi guru yang berdedikasi..kalau pelajar buat hal ko hantam jak bro..!hahah..

Alamak….23 tahun! Alhamdulillah..syukur aku masih bernafas lagi di muka bumi yang aman ini..Semoga apa yang aku lakukan selama ini mendapat berkat dari Allah S.W.T. amin..

No comments: